Упевнена, багато господинь не здогадуються для чого потрібна колюча сторона тертки. Розповідаю всі тонкощі цього кухонного девайсу

Терка-незамінна річ на кухні будь-якої пані. Незважаючи на те, що зараз є такі корисні електроприлади як блендер або кухонний комбайн, тертка залишається незамінним помічником на кухні.

Тертка буває різних розмірів та форм. Але грані, практично, у всіх ті самі. Проте, не шкірна пані здогадується для чого потрібна та чи інша її сторона. Чого гріха таїти, я сама не знала деяких нюансів.

Наприклад, я завжди думала, що ця сторона терки не призначена для натирання продуктів, припускаючи, що це такий дизайн. А виявилося, цей бік слугуватиме для натирання сиру на тонкі слайси. Як то кажуть, вік живи, вік навчайся! А ви знали про це?

Але сьогодні я хочу розповісти про іншу, більш загадкову сторону-колючу. Думаю, багато хто досі не здогадується для чого вона призначена. В основному всі ми користуємось тільки двома гранями, це велика та середня. А ось колючою гранню користуватися не дуже зручно, адже їжа застряє у цих маленьких дірочках і стає дуже складно відмити.

То навіщо вона взагалі потрібна? Все просто. Така тертка призначена для натирання твердих продуктів. Таких як:

Твердий сир для сирного отримання сирного посипання
Сухарів для паніровки
Мускатний горіх
Кориці
Також колючий бік добре знімає цедру з цитрусових фруктів і може замінити вам чеснок.

Друзі, а ви знали навіщо призначена колюча сторона тертки? Які потреби ви використовуєте на своїй кухні?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *