Домашній мохіто в рази смачніший

Ось простий рецепт приготування домашнього мохіто на основі звичайних інгредієнтів.

Мохіто з лимоном
Беремо один великий лимон, розрізаємо його навпіл. З однієї половини акуратно знімаємо шкірку і позбавляємося насіння. Другу половину нарізаємо на дрібні часточки.

Збираємо листя з 5-8 гілочок м’яти – їх кількість залежить від ваших уподобань. Більшу частину листя кладемо в чашу блендера, додаємо очищений лимон і трохи спрайту.

Змішуємо все блендером до отримання однорідної маси. Через сито проціджуємо цю масу в глечик, щоб отримати концентрат з м’яти і лимона. . Спрайт все заливаємо в кількості приблизно 1,5-1,7 літра і добре перемішуємо.

Таким чином, ми отримуємо смачний та ароматний мохіто. Напій готовий до подачі та ідеально підходить для освіження у спекотний день. Він має насичений смак м’ятно-лимонним і не буває надто солодким.

Мохіто з лаймом
Тепер готуємо мохіто із лаймом. Беремо 2 лайми: очищаємо один від шкірки і на шматочки нарізаємо, видаляючи кісточки, а другий нарізаємо на тонкі часточки.

Приготування мохіто з лаймом проходить аналогічно до приготування з лимоном.

Смак напою мало відрізняється від лимонної версії.

Виходить освіжаючий і смачний мохіто, який сподобається багатьом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *