Всього за 2 години я очищаю всі тюлі в будинку до білого стану

Кожна жінка намагається з затишком облаштувати свою оселю, тому й вішають штори і фіранки. Вони не лише рятують у літню спеку від потрапляння в оселю яскравих сонячних променів, а й виконують функцію декору.

Мене часто запрошують у гості, тому я побачила багато фіранок. Головне, що впадає у вічі – це чистота фіранок, саме її відсутність.

Моє ставлення до фіранок кардинально відрізняється від більшості людей. Я завжди стежу за їх чистотою, тим більше, що я маю прекрасний і швидкий спосіб відбілювання фіранок. Моя сьогоднішня стаття присвячена одному з найефективніших способів очищення тюлі.

Більшість господарок вважає, що фіранки необхідно прати один раз на місяць. Але я, наприклад, роблю це частіше. Мені подобається, коли фіранки сяють чистотою і від них виходить приємний свіжий аромат.

Спосіб прання фіранок, яким я користуюся дуже простий, але я знаю, що про нього мало хто знає. Тому я вирішила поділитися з усіма.

Приготуйте миску, за об’ємом, що підходить для прання Ваших фіранок, і налийте в неї теплу воду, підмішайте туди 120 грам солі, це висвітлить тканину і пом’якшить воду.

Фіранки повинні постояти в сольовому розчині від 5 до 7 хвилин. Вся тканина має повністю покриватися водою. Після цього сполосніть тюль.

Але це ще не все. Заливаємо 40 мілілітрів оцту теплою водою і залишаємо в цьому розчині тюль вже на 10 хвилин. Наприкінці також споліскуємо у чистій воді.

Просушіть фіранки.

Обіцяю, результатом Ви будете повністю задоволені, ще й час заощадите.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *