Жахлива помилка змушує жінку закрити очі – прочитайте її попередження…

Деякі люди доклали б чимало зусиль, щоб покращити свій зовнішній вигляд, і тому пластичні операції стають звичайною практикою в усьому світі.

На жаль, ці процедури не завжди успішні та залишають незворотні пошкодження та деформацію на обличчі.

Історія колишньої віце-чемпіонки конкурсу краси «Міс Росія» Юлії Тарасевич є прекрасним доказом того, що пластична хірургія йде не так.

Вирішивши лягти під ніж, Юлія вибрала найкращу клініку та зв’язалася з хірургом, який, на її думку, був найкращим для цієї роботи. За процедуру, яку вона пройшла в російському місті Краснодар, вона заплатила 4000 доларів, повідомляє East2West News.

На жаль, колишня королева краси, 43 роки, була зіпсована.

У розмові з Channel 1, як цитує New York Post, Юлія розповіла, що хірург перетворив її «гарне, здорове обличчя» на щось на зразок кошмару.

«Я прийшов до них із гарним, здоровим обличчям. Я просто хотіла виправити деякі нюанси, пов’язані з віком», – розповіла мама двох дітей Юлія. «Але, на жаль, я втратив здоров’я».

Instagram/uliyatarasevich

Процедури, які вона робила, включали операцію з підтяжки обличчя, видалення надлишків шкіри повік, відомих як блефаропластика, і зменшення жиру на щоках. На жаль, вона залишилася «знівеченою».

Далі була низка екстрених подальших операцій, під час яких лікарі боролися, щоб врятувати її очі, які вона на той момент не могла заплющити, від некрозу, тобто загибелі клітин у тканинах тіла.

«У мене є шрами, які утворилися на моїх щоках, коли вони вирвали всю мою тканину», — сказала вона Channel 1, повідомляє New York Post. «Мої очі не закриваються, і я не можу посміхнутися. Я не можу підняти верхню губу. Одна частина мого обличчя взагалі не працює».

«Я спокійно пішла на операцію, по-перше, тому що всі аналізи були в порядку», — додала вона. «По-друге, оскільки до цього я робила пластичну операцію, я робила ринопластику, і вона в мене пройшла ідеально, без будь-яких генетичних відхилень».

YouTube

Юлія стверджувала, що перші операції призвели до склеродермії, рідкісного генетичного захворювання, яке спричиняє затвердіння шкіри, і подала до суду на двох хірургів, які проводили процедури, доктора Андрія Комарова та доктора Омара Халеда, за те, що вони не виконували свою роботу належним чином.

Однак вона не повідомила професіоналу, що страждає на це захворювання.

«На операцію я пішла спокійно, по-перше, тому що всі аналізи були в порядку. По-друге, оскільки до цього я робила пластичну операцію, я робила ринопластику, і вона пройшла у мене ідеально, без будь-яких генетичних відхилень», – розповіла російська королева краси.

Youtube/Brieflyaboutbeauty

Подальші процедури обійшлися Юлії в 27 тисяч доларів. Доктор Омар Халед назвав це «перебільшеним», але російський Слідчий комітет почав розслідування двох лікарів щодо процедури.

«Призначено судово-медичну експертизу для встановлення ступеня тяжкості заподіяної шкоди здоров’ю, а також встановлюються інші пацієнти, які могли постраждати від неякісного надання послуг у цій клініці», — повідомила прес-секретар Анна Пушкіна. «Розслідування кримінального провадження триває».

Юлія подякувала підписникам за підтримку.

«Привіт, друзі. Я хотів би щиро подякувати кожному з вас, хто підтримує мене. Дякую кожному з вас від щирого серця», – написала вона.

YouTube

Після детального розслідування прокуратура Краснодарського краю висунула звинувачення доктору Андрію Комарову у вчиненні процедури, яка завдала Юлії серйозної шкоди.

У відомстві заявили, що він надавав послуги, які «не відповідають вимогам охорони здоров’я та безпеки споживачів».

Якщо його визнають винним, йому може загрожувати до 6 років в’язниці та виплатити 5000 доларів.

Лікар також загрожує цивільним позовом, оскільки Юлія подала на нього до суду за депресію після операції. Вона не могла зімкнути повіки чи посміхнутися, оскільки її обличчя було асиметричним.

Ми сподіваємося, що вона отримає справедливість, на яку заслуговує.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *