На жаль підтвердився невтішний діагноз Алли

Журналіст Олег Перанов поділився подробицями ексклюзивною інформацією, яку йому повідала Примадонна кілька років тому. З’ясувалося, що здоров’я Алли Пугачової не раз давало лякаючу слабину.

Як стало відомо, у  Пугачової великі проблеми з серцем, кілька років тому вона перенесла навіть серйозну операцію. Вона була проведена в одній з клінік Ізраїлю, тоді Примадонні робили стентування для розширення судин.

Ще до шлюбу з Максимом Галкіним артистка зізнавалася, що періодично страждає від різних недуг. «Думаю, у кожної третьої людини іноді щось буває: то нога заболить, то серце раптом не так застукало. Це природно. Щось таке буває і в мене, перебої різні», — висловилася Примадонна.

Втім, навіть з найбільш катастрофічних ситуацій співачка виходила переможцем. Алла Пугачова упевнена, що її бережуть добрі духи, які чують, коли вона просить про допомогу. «У моєму житті траплялися такі важкі клінічні моменти, з таких переробок мене витягали! Але у мене дуже сильний ангел-хранитель. І є підозра, що їх двоє», — розповідала зірка.

Нагадаємо, нещодавно Алла Пугачова і Максим Галкін відсвяткували день народження своїх спадкоємців — Лізи і Гаррі. Дітям виповнилося вісім років. У Мережі з’явилося унікальне фото Примадонни в домашньому одязі поруч з великим тортом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *