КОНТРАСТНІ пари!

Коли Елізабет, 34-річна юрист, вперше зареєструвалася на OkCupid ще у травні 2014 року, вона не мала великих надій. Онлайн-знайомства можуть бути важкими для будь-кого.

А для повних жінок це часто зовсім нещадно. Але коли одна з її подруг по юридичному факультету, яка знову почала зустрічатися після розлучення, попросила трьох її колишніх подружок нареченої, включаючи Елізабет, зареєструватися на знак солідарності, вона вирішила, що створить для себе саму огидну версію себе. її профіль.

Протягом багатьох років вона пробувала онлайн-знайомства, старанно створюючи найдосконалішу версію себе, але безрезультатно. Отже, в її «огидної версії» профілю помітне місце займають її фотографії з кішкою.

Вона відкрито говорила про свої недоліки. Вона також не вибачалася через те, що вона товста. Вона носить сукні від XL до 2XL і штани від 16 до 20. та одягом, ви можете мати гарну зовнішність. хороша вага», — сказала вона мені в інтерв’ю у грудні. «Але ви не отримуєте всіх цих факторів, коли сідаєте на перше побачення і зустрічаєтеся з ними особисто».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *