Вони знайшли один одного. Бачили дружину Леонтьєва? Ви тільки погляньте на цю жінку, якій він був вірним протягом 40 років

Весілля як такого у них не було, була реєстрація шлюбу 1998 року в Америці, хоча разом вони вже майже сорок років.

Про існування дружини Валерія Леоньєва Людмили Ісакович мало знає. І це не дивно, вони обоє не надто шанують пресу і жінка вже багато років живе за океаном, у Майамі. До того ж мало хто вірить у те, що вони одружилися з любові.

Останнім часом говорять про розлучення Валерія Леонтьєва та Людмили Ісаакович. Приводом для цього послужили чутки, що співак уже більше року живе наодинці у своїй квартирі в Москві, а його дружина живе у США у Майамі.

Ось як розповідає про початок їхніх стосунків сама Людмила: «Все сталося досить прозаїчно – 1972 року я була музичним керівником сиктивкарського ансамблю «Луна». Одного разу до нас прийшов дуже гарний, стильний хлопець.

І я відразу зрозуміла, що на нього чекає велике майбутнє — він був такий пластичний, незвичайний, із цікавим вокалом. Мій старий друг, Батаке, дуже допоміг нам у ті часи.

З ним я познайомилася, коли мені було 19 років, а йому – 34. Він мені завжди казав: мій дім – твій дім. І коли ми з Валерою приїхали до Москви, то вирушили саме до нього. Звичайно, Батак дуже здивувався, побачивши зі мною таку незвичайну молоду людину. І тактовно спитав мене на вушко, хто це. Я тоді сказала: «Цей чувак працюватиме зі мною!» Спочатку ми просто разом працювали і лише потім зрозуміли, що вже не можемо одне без одного».

Про початок кар’єри Валерія: «Мій чоловік завжди вірив у себе. І я його все життя підтримувала, переймалася за нього. Валера – дуже чутлива людина, тонка. Але, незважаючи ні на що, він упорався. Багато інших артистів, стикаючись із подібними труднощами, ламалися — спивалися, кидали творчість, йшли зі сцени. Валера не такий. Хоча, звичайно, влада йому дуже заважала в дорозі на Олімп. То намагалися урізати щодо зовнішнього вигляду, і Валері доводилося якимись немислимими способами розкручувати собі волосся — щоб не було кучерів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *