«‎Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком». Зірка 95-го кварталу втік з України до США

Український актор, музикант і шоумен Руслан Ханумак у своїх соцмережах несподівано повідомив про виїзд з України. Він подався до США, де нині мешкають його колишня дружина з їхнім спільним сином Артуром.

Як коментує шоумен виїзд за кордон у період повномасштабної війни та які гучні скандали пов’язані з його іменем, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler).

Ханумак втік з України

Зірка “Кварталу” оприлюднив на своїй сторінці в Instagram відео зустрічі з 6-річним сином. У підписі до ролика він зізнався, що давно чекав цього моменту і, передбачаючи майбутній хейт, заявив, що не боїться за власну репутацію.

“Жодний клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та кохання мами не замінять дитинство без батька. Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком. Ми знову разом”, – написав Руслан.

Реакція мережі

Підписники Ханумака відреагували по-різному. Поки одні щиро пораділи його зустрічі з сином, інші – захейтили за виїзд з рідної країни у період повномасштабного вторгнення. Ось що пишуть люди:

  • “Кожна людина заслуговує на щастя! Руслан Альбертович і Артурчик також! Ви б краще пораділи, а не виплескували свою жовч!”
  • “Руслан Альбертович не написав, що він назавжди покидає Україну і нікого знати не хоче!”
  • “Ну як деякі чоловіки так спокійно перетинають кордон і не приховують це?”
  • “Ухилянт. На фронт! Усі батьки хочуть бути не в окопах, а з родиною та дітьми”.
Від зірки "Кварталу" до втечі з України. Чим запам'ятався Руслан Ханумак
Від зірки "Кварталу" до втечі з України. Чим запам'ятався Руслан Ханумак

Руслан Ханумак виїхав з України (Фото: instagra

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *